- Webdesign Tjenester -

Klar til bruk fra 395,- per måned
- Ingen Store Engangskostnader -

Ny webside betyr normalt store enkeltkostnader i forbindelse med design og oppsett før det i tillegg kommer månedkostnader for drift og vedlikehold. Dette gjør det vanskelig, dyrt og risikofylt for oppstart/småbedrifter og anskaffe seg en profesjonell webside. Vi tilbyr derfor løsninger som kun er basert på faste og forutsigbare månedpriser.

Alt Du Trenger, Enkelt Og Oversiktelig

Velg mellom våre pakker og legg så til eventuelle tilleggsprodukter om dere ønsker. Vi tilbyr alt i fra ferdig templates til skreddersydd løsning og lager i tillegg logo, og tar nødvendige bilder etc om dere ønsker dette.

Rask, Responsiv & Moderne Nettside

Moderne og responsive websider som vil si at de blir optimalisert på alle plattformer fra mobil til pc. De ligger også på optimaliserte servere som er blant de raskeste i verden. Inkluderer også en evaluering/redesign per år i alle våre webløsninger

Webside Produkter

Websider fra superenkle og oversiklige “frontside presentasjon” til mer komplekse klassiske websider med flere sider/funksjoner både med eller uten nettbutikk.

Enkel Redigering

Om ønskelig kan man få mulighet til å redigere siden selv. Dette er veldig enkelt og gjøres ved å redigere tekst “direkte” på websiden og dra elementer rundt der man ønsker de.
Ingen koding nødvendig.

Frontside Presentasjon

- Kortfattet og effektiv -

Frontside Presentasjon

Veldig enkel, kortfattet og profesjonell presentasjon av deres bedrift på Internet. Siden inneholder en oppsumerende og relativt kort informasjon/beskrivelse av hva deres bedrift tilbyr.
Mer informasjon

Klassisk Webside

- Når man trenger flere sider -

Klassisk Webside

Klassisk nettside hvor informasjon er fordelt over flere sider. Her har man typisk en forside med overordnet informasjon om bedriften og egne sider til kontaktinformasjon, produkter, tjenester og konsepter.
Mer informasjon

One-Pager

- Alt på en side -

One-Pager

Oversiktlig og profesjonell webside med informasjon og funksjonalitet fordelt på en side. Det vilvære en meny som lar brukerne komme raskt frem til informasjonen og funksjonene de ønsker.
Mer informasjon

Nettbutikk

- For både store og små -

Nettbutikk

Tilleggsmodul som kan tilpasses til alle webdesign produktene. Passer for alle type produkter og kan skaleres fra en liten butikk med ett produkt til flere tusen produkter. Fleksibelt og lett å bruke.
Mer informasjon