Print dine egne bilder

NÅR KUN DET BESTE ER GODT NOK
– PROFESJONELL PRINTLAB KVALITET TIL DEG SOM PRIVATPERSON – 

Vi er stolte av å kunne tilby deg som privatperson muligheten til å printe dine egne bilder hos en PROLAB som ellers kun er tilgjengelig for profesjonelle fotografer. Dette er håndverk og med fokus på høyest mulig kvalitet for krevende kunder som kun forventer det beste.

Dine personlige bilder og minner fortjener høyeste kvalitet.

NB! Akryl, Alumuniun og MDF bildeprint ligger i kategorien “Fotoprodukter” – Disse blir flyttet senere

NB! Husk å laste opp filen med høyest kvalitet / originalen. Skjermbilder og enkelte komprimerte bilder fra sosiale media kan ofte gi et dårlig resultat – Spesielt på større print. De fleste bilder kan optimaliseres i bilderedigeringsprogram hvor man ofte kan hente frem flere detaljer, optimalisere kontraster, farger osv. Ta kontakt for et hyggelig tilbud om du ønsker at vi skal utføre dette for deg.

Produkter som ikke er i nettbutikken

Nedenfor finner du noen produkter som ikke er inne i nettbutikken enda, men det er mulig å bestille dette manuelt ved å ta kontakt med oss.

Vi inkluderer og utfører også en enkel optimalisering på bildene om ønskelig siden skjerm og print er to veldig forskjellige medier med tanke på lys, farger etc. Dette gjelder kun manuelle bestillinger nedenfor og ikke i nettbutikken som er linket ovenfor – Produktene i nettbutikken kan også bestilles manuelt med redigering. Tilbyr også “boosting” av bildet med tanke på detaljer samt tyngre Photoshop redigering som å fjerne/legge til elementer, legge til effekter, color grading etc.

Telefon: +47 93 49 33 93
Adresse: Rosenkrantz Gata 61b, 3018 Drammen
E-post: [email protected]
Med forbehold om feil på pris / beskrivelse

Akrylprint

Beskrivelse

Høykvalitets Akryl med premium eller metallic print

Dette er et kompromisstløs produkt hvor du får den beste printkvaliteten kombinert med en Hot Press facemount montering på en polert og herdet 8 mm akrylglass. Akrylen har diamant-polerte kanter og herdet mot riper. Dette gir en smell og dybde i bildet som er helt unik. Bak monterer vi en ramme som gir distanse fra vegg, enkelt oppheng og gjør at bildet henger i silhuett.

For å skape noe helt unik kan vi også anbefale bruk Slickrock Metallic Sliver papir som gir fargende en metallisk effekt, noe som blir ytterligere fremhevet når man facemounter dette på en det tykke akrylglasset.

 

 

Priser og størrelser

NB! 15% påslag ved valg av metallic Sliver papir

Størrelser utover overnevnte standarder kan ordnes mot ett tillegg på 490,- 

Produksjonstid er ca 10 dager + transport. Frakt fra 195,- til 495,-

Metallprint

Beskrivelse

Stilrent produkt i høy kvalitet og ett moderne uttrykk som fremhever bildet når det henger på veggen

Bildet monteres på en 3mm tykk sandwichplate av aluminium og sort PVC. Platens stabilitet og helt jevne overflate gjør at det også fungerer fint også store størrelser. Bak på platen monteres det en sort treramme som oppheng. Montering på vegg blir enkelt og opphenget er nesten usynlig når produktet betraktes fra siden.

Med premium print produseres bildet på fotopapir med Sheentex laminat, som beskytter bildet med en ripesikker overflate og fjerner refleksjon.

Velger du metallic print bruker vi Moab Slickrock Silver papir som gir en unik metaliceffekt. Her vil farger som gul gå mot gull, brun til bronse og grå til sølv. For å forsterke metalic-effekten er blanklaminering standard, men ønskes Sheentex isteden leverer vi det.

Avanserte CNC fresemaskiner gjør at du kan bestille i hvilket format og størrelse du selv ønsker, og med perfekte kanter. Ved bestilling av spesialmål finner du prisen ved å runde opp til nærmeste størrelse, mens på store rammer over
100x100cm regnes prisen ut ifra kvadratmeter pris.

X - Frame

Beskrivelse

X-Frame Plexi:

Et nytt rammekonsept, som tar stilrenhet og kvalitet til nye høyder.

Rammen kombinerer superkvalitet fra slicrock stålprint. Det blir facemountet på et 8 mm HC Plexiglass montert i en lekker helblank svart eller hvit Plexiramme. Innrammingen fremhever bilder på en unik måte.

Rammen introduseres i 4 forskjellige størrelser.

X-Frame Eik:

Et unikt produkt hvor bildet, som er montert på 8 mm HC-akryl, felles inn i en eikeplate.

Kontrasten med matt eik og et høyglanset bilde gir et spennende og kraftfullt uttrykk.

Bilder uten ramme

Kun forstørrelse

Det er mulig å  forstørre bilder i alle størrelser med fotopapir. Vi tilbyr flere kvaliteter avhengig av behov. Dette kan gjerne være valg i forhold til pris, men også med tanke på kvaliteten på selve bildet som skal printes.

Anbefalt med optimalisering av bildet før print siden skjerm og print er to forskjellige medier med forskjellig styrke på lys/farger etc.(justering av skarphet / kontraster og farger)
Ta kontakt for hyggelig tilbud om dette er ønskelig. Tilbyr også “boosting” av bildet med tanke på detaljer samt tyngre photoshop redigering som å fjerne/legge til ting, legge til effekter, color grading etc.

Premium Print

 Inkluderer optimalisering av bildet før print (justering av skarphet / kontraster og farger)

Dette er print i høyeste kvalitet. Kan med tilleggi prisen lamineres og eventuelt oppklebes på en skum/bakplate for å unngå bølger om det skal benyttes til rammer etc.

Laminering og oppklebing på bakplate/skum kan ordnes med tillegg i prisen

Produksjonstid er ca 10 dager + transport. Fraktkostnader fra 195,- til 495,-

Albumprodukter

Litt om prosessen

Vi kan designe album for deg.

Ta kontakt for en uforpliktende prat og mer informasjon om valgmuligheter. Når vi har kommet frem til en ønsket løsning, så sender du over bilder du ønsker å benytte slik at vi kan fullføre designet for deg. Du kan gjerne besøke oss i våre lokaler i Drammen om du ønsker å være delaktig i prosessen eller eventuelt gjøre selv på en maskin her hos oss. Om du har photoshop, så har vi noen maler du eventuelt kan få oversendt og benytte hjemme før du sender resultatet tilbake for bestilling.

Vi tilbyr også bokser hvor bildene ligger samlet i en bunke eller stående etter hverandre på høykant. Som med album så har man også her en del spennende valgmuligheter.

Priser og størrelser

Vi tilbyr mange typer omslag med forskjellige materialer som for eksempel klassisk skinn, moderne/punchy akryl print av ditt favorittbilde og mer vanlig hardcover for å nevne noen.

 

Du kan også velge flere papirtyper til innholdet samt maler som viser flere bilder som collage, ett stort bilde helsidig eller tosidig. Det er også mange forskjellige størrelser å velge mellom og antall sider velger du selv.

 

Som med de andre printproduktene vi tilbyr så er dette høykvalitetsprodukter levert fra prolabber som i utgangspunktet kun er tilgjengelig for profesjonelle fotografer.

Produksjonstid er ca 14 dager + transport. Fraktkostnader fra 95,- til 195,-

Tlf: +47 93 49 33 93
Adr: Rosenkrantz Gata 61b, 3018 Drammen
E-post: [email protected]
(Eller fyll ut skjema nedenfor)