Previous slide
Next slide

- Fototjenester Bedrift -

Vis dere frem!

Verden er i rask utvikling og konkurransen er stor i de aller fleste bransjer. Det er derfor ekstra viktig å ha et profesjonelt visuelt utrykk som fremhever og skiller ut deres produkter og tjenester samtidig som det skal gjenspeile deres verdier og visjoner.

Fleksible Priser

Behovene er forskjellig fra bedrift til bedrift og fremgangmetoden varierer fra en stilart til en annen. Vi har flere prismodeller og tilpasser den hensiktsmessig til oppdraget/prosjektet. Vi tilbyr også hyggelige rabatter ved samarbeid eller sosial media bruk

Fototjenester Bedrift

Ansatt Portretter

Bilder av deres ansatte alene eller i grupper i til web, visitkort og annen presentasjon. Utføres stilmessig til deres utrykk. Man kan også gå litt kreativt til verks og lage bilder som gjør at dere skiller dere mer ut fra de mer klassiske bildene man så ofte ser hos bedrifter.

Produkter & Konsepter

Enkeltprodukter, flere produkter eller kanskje en kombinasjon av flere elementer i ett større konsept? Vi kan i tillegg til å ta bilder også være med i den kreative prosessen når det for eksempel kommer til konsepter dere ønsker å utvikle. 

Kreativt, Branding & Reklame

Vi kan være med på kreative prosjekter enten det er mindre konsepter eller hele bedriftens profil. Her er det ingen grenser for hva vi kan få til og starter med et uforpliktende kreativt møte/samtale for å kartlegge hva man ønsker og hva som skal til for å få det til.

Sosiale Media

Stemning og konseptbilder til sosiale media. Vi har også en “sosial media klubb” hvor man for en fast månedspris har tilgang til et gitt antall bilder samt en avtalt oppdateringsfrekvens på nye bilder. Ta kontakt for detaljer rundt dette.

Store & Små Eventer

Alle typer arrangementer og tilstellninger som messer, seminar, julebord, jubileum etc. Oppdraget blir skreddersydd til deres ønsker og behov. Tar både “in the moment” bilder av deltakere og oppsatte bilder i ønskelige settinger samt stemningsbilder av produkter, konsepter, lokasjon etc.

Arkitektur & By & Natur

Fine og stemningsfulle bilder av deres lokaler, produkter/konsepter eller kanskje noen stemningsfulle bilder til å dekorere kontorer og fellesarealer? Bilder blir stilmessig tilpasset deres lokaler, personlige ønsker og behov.

Boligfotografering

Vi utfører oppdrag innenfor boligfotografering. I tillegg til fine bilder av boligen tar vi også stemningsbilder,  områdebilder og kvelds/stemningsbilder for å få frem sjelen i deres bolig

Skole & Barnehage

Tilbyr mange forskjellige pakkeløsninger og tenker kreativt for å unngå “standardiserte bilder”. Bildene blir tilgjengeligjort i en profesjonell og personlig portal med muligheter for å kjøpe digitalt filer, bildeprint og print på produkter som sekker, kopper etc.