Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

- Fototjenester Privat -

Skreddersydde bilder

Alle har forskjellige personligheter med sine historier og livserfaringer. Som fotograf er det ekstra spennende å prøve å hente frem dette med forskjellige stilarter og innhold.

Vi kan lage flere stilarter til forskjellig formål og det fungerer i tillegg fint som eventuell variasjon slik at du alltid vil få noe andereledes og unikt når du kommer igjen.

Nedenfor er et eksempel på flere stiler med samme modell i alle bildene:

Flere stilarter

Portrettbilder

– All in på noen få utvalgte bilder –

Alle Typer Portretter:
Bilder av hele livsløpet til mennesker og våre dyr. Fra de store øyeblikkene som graviditet, nyfødt, den herlige barndommen, som slår ut i full blomst i tiden som ungdom og videre til voksen og den erfaringsrike og vise alderdommen. Dette fantastiske og spennende livsløpet kan vi fange på mange måter enten alene, med dine nærmeste eller kanskje enda større grupper. 

Skreddersydd & Avansert Bildebehandling:
Bildene blir skreddersydd til deres behov og det blir benyttet avansert bildebehandling da vi her fokuserer på høyest mulig kvalitet på noen få utvalgte bilder fra hver setting.

Bryllup & andre Eventer

– Når du ønsker mange bilder –

Alle Arrangementer:
Vi dokumenterer stemningen og opplevelsene i alle type sammenkomster som feks bryllup, utdrikningslag, bursdagsfeiringer, seminarer, julebord, babyshower etc etc.

Tilpasset Løsning:
Stil blir tilpasset etter deres behov og vi er er fleksible i forhold til tidspunktene man skal ta bildene. Man kan feks avtale at man tar noen bilder for å så komme tilbake noen timer senere osv.

Enkel Bildebehandling og/eller kombinere flere tjenester:
Her blir det mange bilder med enkel bildebehandling sammenlignet med klassisk portrett fotoshoot. Man kan fint kombinere denne tjenesten med klassiske portrettbilder som er beskrevet ovenfor. Det er vanlig i feks bryllup hvor man både har oppsatte bilder og stemningsbilder.

Kreative prosjekter

– For det helt unike –

Kreativt prosjekter:
Dette er prosjekter som enten er veldig krevende med tanke på innhold, lyssetting og/eller krever tung, tidkrevende og ofte vanskelig etterbehandling i Photoshop.

Maksimal Kreativitet:
Her finnes det svært få begrensninger for hva man kan få til og man kan virkelig få designet drømmebildet sitt. Kan gjøres i alle fotokategorier. I feks portretter kan vi sørge for at været er helt perfekt, bytte ut bakgrunner/forgrunner slik man ønsker. Man kan også dra det lenger og gjøre seg selv til action/superhelt osv osv.

By & Landskap

– Noe anderledes –

By & Landskap:
Ønsker du et bilde som ikke alle andre har på veggen? Vi tar bilder i akkurat den settingen du ønsker og sørger for at stilen feks matcher miljøet der bildet skal benyttes. Det er også mulighet for ekstra kreativitet hvor man feks setter sammen flere bilder for å få det innholdet du ønsker/trenger.