Fotografi Prisliste

Priser for fotoshoot og digitale bilder.
For informasjon og priser på fysiske print produkter er det bare å ta kontakt.

Sosial Media Rabatt

Det er mulig å oppnå opp til 50% rabatt på alle produkter på denne siden om man blir enig om en sosial media plan.

Foto Basisprodukter

Dette er kun grunnpriser for privatpersoner og vi skreddersyr mer enn gjerne en pakke spesielt for deg/dere.

Bildene er alltid optimalisert for sosial media / småprint, men det er alltid mulighet for å bestille større utgaver av bildene.

Portretter & Oppsatte bilder

– All in på noen få bilder –

Klassisk fotoshoot med avansert bildebehandling av alle typer mennesker og dyr samt gravid, nyfødt, konfirmasjons, oppsatte bryllupsbilder etc. Tillegg for reise ut av Drammensområdet med (startpris 495,-)

Sammensatte fotoprodukter

Dette er produkter & tjenester for privatpersoner som er veldig variable og som gjerne blander overnevte basisprodukter.
Bildene er optimalisert for sosial media / småprint, men det er alltid mulighet for å bestille større utgaver av bildene.

Kreativt & Kunstnerisk

Prosjekter som krever tung photoshop redigering ved feks sammensetting av flere scener (kompositter) og/eller veldig avanserte fotoshoots hva angår innhold, lys etc. 

Her må man se på prosjektet som helhet under et uforpliktende planleggings/tilbuds møte før man eventuelt går videre. det finnes så og si ingen begrensninger for kreativt innhold/stilart og det passer perfekt for de som ønsker noe helt spesiellt.

By & Landskap

Ønsker du et by eller landskapsbildet tilpasset dine preferanser og miljøet der bildet skal benyttes? Vi hjelper deg gjerne med deokorasjon av dine vegger og tar bilder av akkurat det du det du vil. Har du ingen preferanser, så ordner vi selvfølgelig noe unikt og passende for deg.

Dette må prises individuelt da det er mange variabler og ta hensyn til.

Bedrifter & Organisasjoner

Behovene er forskjellig fra bedrift til bedrift og fremgangmetoden varierer fra en stilart til en annen. Vi har flere prismodeller og tilpasser den hensiktsmessig til oppdraget/prosjektet. Vi tilbyr også hyggelige rabatter ved samarbeid eller sosial media bruk

Skole & Barnehage

Prises etter hva man ønsker å tilby av pakker osv. Men grunnpris på bilder er ca 150,- per digitale bilder og/eller ca 250 for liten print utgave. Bildene blir presentert i en profesjonell privat portal hvor man kan kjøpe bilder, printprodukter etc.